Kazım Karabekir Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda bilgi çağının gerektirdiği bilgi , beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak bölgemiz, ilimiz ve ülkemizdeki eşdeğer kurumlar ile yarışmaktan çok bu kurumlara önderlik yapabilecek seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda, çağdaş,laik, demokratik,katılımcı, üretken,bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli öğretim ile üst eğitim kurumuna ve topluma aydın vatandaşlar yetiştirmek için varız.Çağın gerekleriyle donanmış, özgün düşünen bireyler yetiştiren uygun ortamları sağlamak için varız.İstiklal bilinci içinde milli kültür ve milli hayat seviyesini çağın bilgisiyle üstün kılan , kendisin ve toplumuyla barışık nitelikli bireyler yetiştirmek için varız.Sevgi ve saygı ortamında başarma azmi ile sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini hayata aktarabilen bir nesil yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kadikoykazimkarabekiroo.meb.k12.tr

Adres - 19 Mayıs Mah. Bayar Tüccarbaşı Sok. No 16 Kadıköy

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Minübüs yolu diye bilinen Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ile Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin bulunduğu Bayar CAddesinin arasında, E-5(D80) karayolunun sahil kısmındadır. Okulumuzun yakınında civar halkı tarafından bilinen Tüccarbaşı Böcekli Camii ve Çevre koleji vardır.

Adres - 19 Mayıs Mah. Bayar Tüccarbaşı Sok. No 16 Kadıköy

Ulaşım Kadıköyden kalkan 17,17L hat numaralı otobüslerine binip, Tüccarbaşı durağında inerek, 19S,19 F ve ER2 hat numaralı otobüslere binip Siteler durağında inerek, yine Kadıköy merkez ya da Kadıköy Belediyesi(Söğütlüçeşme Metrobüs durağı) önünden kalkan minübüslere binip (minübüs yolu diye bilinen Fahrettim Kerim Gökay caddesini kullanan) Tüccarbaşı durağında inerek, Üsküdardan geliyorsanız 2 hat numaralı otobüsü kullanıp Tüccarbaşı durağında inerek okulumuza gelinebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kadıköy Merkezine 6.2 km , İstanbul Merkezine 21.1 km uzaklıktadır